Ενέργεια Θερμοπρόσοψη 

Θερμοπρόσοψη, θερμομόνωση και ταράτσας / δώματος

Posted at 11 Φεβρουαρίου 2024 | By : | Categories : Ενέργεια,Θερμοπρόσοψη | 0 Comment

Θερμοπρόσοψη

Θερμοπρόσοψη λέγεται η μόνωση εξωτερικά των τοίχων ενός σπιτιού. Επίσης πραγματοποιούμε και θερμομόνωση και ταράτσας/δώματος. Συχνά χρειάζεται και στεγάνωση η ταράτσα από την υγρασία και προστασία από τις βροχές.

Διάβασε το πλήρες άρθρο για τη θερμοπρόσοψη – θερμομόνωση, στάδια, τιμές, υλικά κτλ.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει και κάθε είδους βαψίματα, εσωτερικά και εξωτερικά, είτε μεμονομένων διαμερισμάτων είτε ολόκληρων πολυκατοικιών (με στήσιμο σκαλωσιάς όπου χρειάζεται). Επίσης πολύ συχνά χρειάζονται επισκευές στους εξώστες, στις μετώπες, στα κιγκλιδώματα, τα οποία τα αναλαμβάνουμε κι αυτά.

thermoprosopsi θερμοπροσοψη θερμοπρόσωψη

Συνεργαζόμαστε χρόνια με υδραυλικούς και έχουμε πραγματοποιήσει πολλά έργα εγκατάστασης αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης με λέβητες φυσικού αερίου σε διαμερίσματα/σπίτια. Πλέον το πραγματοποιούμε και σε αυτόνομα συστήματα θέρμανσης / ψύξης με αντλίες θερμότητας με το ίδιο συνεργείο.

Για όλα τα παραπάνω, οι μηχανικοί μας εκδίδουν τις μελέτες και τις αντίστοιχες άδειες μικρής κλίμακας (ΕΕΔΜΚ = έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας) καθώς και όποια άλλη αδειοδότηση γραφειοκρατικά χρειαστεί (άδεια από δήμο για κατάληψη πεζοδρομίου, άδεια τροχαία κλπ).

Το συνεργείο μας με τα υδραυλικά κάνει απεγκατάσταση παλιών ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκατάσταση νέων (τοποθέτηση και σύνδεση) κτλ.

Οι εργοδηγοί μας είναι κάνουν επίσης αποξήλωση παλαιών κουφωμάτων / πατζουριών / ρολών και τοποθέτηση νέων, είτε αλουμινίου είτε PVC. Επιπλέον, κάνουμε εμπορία κουφωμάτων Αλουμινίου και PVC ως οι τελικοί προμηθευτές.

Επικοινωνήστε στα
6945-544054, 210-3300352
για τη δική σας προσφορά θερμοπρόσοψης


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ – ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

τηλ: 6972-666.502 - info@climaline.gr

Leave a Comment