Η εταιρεία

ClimaLine Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία climaline με την σημερινή της αναβαθμισμένη μορφή, ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί συνέχεια της εξειδικευμένης στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ατομικής εταιρείας του Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου Γεωργίου Γεωργιάδη.

Η εταιρεία climaline επέκτεινε τις δραστηριότητες της δημιουργώντας μία ισχυρή κατασκευαστική εταιρεία με διευρυμένο πεδίο δραστηριοτήτων.

Η εταιρεία ασχολείται με Κατασκευές Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (συστήματα – εγκαταστάσεις Κλιματισμού – Εξαερισμού – Θέρμανσης – Υδραυλικών – Φυσικού Αερίου – Ηλεκτρολογικών – Δομημένη καλωδίωση – κατασκευή Υποσταθμών Μέσης και Υψηλής τάσης, κατασκευή δικτύων αερίων και υγρών καυσίμων, βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων) αλλά και με κοινά Οικοδομικά Έργα με έμφαση στην κάθετη Οργάνωση – Διακίνηση με στόχο το τελικό προϊόν να φτάνει στον καταναλωτή χωρίς την παρεμβολή ενδιάμεσων.

Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη προσφέροντας του υψηλής ποιότητος προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά με παράλληλα εξαιρετικές τιμές.